Étkezés

Első Belépés

 

 

 

 

Első belépés:

 

A használathoz első lépésben megkapott regisztrációs kóddal kell beregisztrálniuk az internetes oldalon. Ezt csak egyszer kell megtenniük. A regisztrációkor az Önök által választott és megadott jelszóval fognak tudni a későbbiekben belépni. Az oldal használatában a weboldalon található súgó menüpont ad segítséget.

 

 

Ételrendelés – befizetés:

Gyermekeiknek az étkezést elektronikus úton tudják megrendelni. Az elektronikus rendszer a https://hegyvidek.e-menza.hu weboldalon érhető el.

 

Amennyiben valakinek korábbi befizetetlen étkezési számlái is vannak akkor csak a tartozás kifizetése után engedi a rendszer újra rendelni.

Ha a szülő úgy állította be a rendszert, hogy az minden hónapban automatikusan rendeljen étkezést a gyermekének, de időközben úgy dönt, hogy a megrendelt időszakon belül egy időponttól nem étkezik a gyermeke, akkor a szülő köteles a GESZ (XII. kerületi Önkormányzat Gazdasági Ellátó Szolgálata, elérhetőségeik honlapunk ebédbefizetések menüpontjában olvasható) felé jelezni e-mailen, hogy a gyermek a továbbiakban mely naptól kezdődően nem étkezik. Ha ezt nem teszi meg, akkor a rendszer a továbbiakban is kiállítja a számlát, akkor is, ha a szülők nem fizetik be. Ezáltal tartozásuk keletkezik az önkormányzatnál!

 

 

Étellemondás:

 

A megrendelt, kifizetett étkezést a szülőknek kell szükség esetén lemondaniuk az elektronikus felületen. A másnapra vonatkozó lemondás határideje előző munkanap reggel 9 óra.

 

Menzakártya igénylés:

Az étkezést a felső osztályosok 2012-2015 közötti években legyártott diákigazolványuk segítségével az alsósok pedig csoportos plasztikkártya segítségével vehetik igénybe (az utóbbit az iskola alkalmazottai kezelik)

 Kérjük, hogy azok a felsősök, akik Menzakártyát használnak fokozottan figyeljenek arra, hogy a kártyát a tanulók megőrizzék. Az elveszett kártyákat 1000 Ft kaució ellenében pótoljuk. Az 1000 Ft összeget az elveszett kártya titkárságon történő leadásakor visszaadjuk.

Azok a felsősök, akiknek diákigazolványa 2015 utáni kiadású, a titkárságon tudnak menzakártyát igényelni.

 

Étkezési díjkedvezmény igénylés:

Az étkezési díjkedvezményekhez az alábbi dokumentumokat szükséges eljuttatni a XII. kerületi Gazdasági Ellátó Szolgálat részére:

Tartós betegséget igazoló kártya másolata

Rendszeres gyermekvédelmi határozat másolata

Kitöltve:

Nyilatkozat normatív étkezési kedvezmény igényléséhez

Igazolás tartósan beteg, fogyatékos gyermekről

Ételallergiás tanulók szülői nyilatkozata

 

 

 

Elérhetőségek:

 

 

Intézményünkben a közétkeztetést az FH Gasztro Kft. látja el.

Elérhetőségük:

info@fhgasztro.hu

06/1-392-2772

06/1-392-2773

 

Étkezéssel kapcsolatos elérhetőség a Gazdasági Ellátó Szolgálatnál

Belovári Judit:

belovari.judit@gesz12.hu

06/1-488-7924/141

06/30-336-1891